Noodopeningen

 
 

Alle safes van Rentasafe zijn standaard uitgevoerd met zelf te kiezen mastercodes en mastercards. De Safe Logger Unit (SLU) en masterkey zijn als optie leverbaar. Hieronder vind u een beschrijving van de mogelijkheden.

Voor meer informatie over de noodopeningen, e-mail ons op info@rentasafe.nl.

Noodopening met behulp van een Safe Logger Unit

De Safe Logger Unit (SLU) is ontworpen om de safe te openen in noodgevallen en om management en veiligheidsinstellingen in te voeren en uit te lezen.

Het is een gebruiksvriendelijke unit welke is voorzien van een verlicht LCD display met volledige gebruiksaanwijzing. Wanneer er enige verdenking van diefstal is uit de safe, kan de unit de laatste 400 handelingen van de safe downloaden inclusief b.v. hotelnaam, kamernummer, personeelsnaam, datum en tijd van elke handeling. Hiermee kunt u de frauduleuze aanspraken op diefstal zo goed als uit sluiten. Al de data uit de safe kan bekeken worden op de SLU en kan direct op een standaardprinter afgedrukt worden (klik op de afbeelding van de print om de afbeelding te vergroten).Afbeelding vergroten

De SLU veiligheidsmogelijkheden geeft iedere accommodatie de gelegenheid om de eigen unieke codes in te stellen om de safe te openen in noodgevallen. De SLU bied de mogelijkheid om verschillende geautoriseerde gebruikers de SLU te laten gebruiken m.b.v hun eigen codes. Als een gebruiker de safe heeft geopend met de SLU, worden zijn naam en gebruikersnummer weergegeven op de data welke men kan downloaden uit de safe.

*sommige mogelijkheden werken alleen met de optionele geheugen uitbreiding.

Noodopening met behulp van een mastercard

Voor de C en DC series kunt u zelf 1-6 verschillende mastercards programmeren voor noodopening van de safe. Wanneer de safe met een mastercard geopend wordt, worden alle gegevens in het logboek opgeslagen, zodat men altijd de controle heeft over welke mastercard de safe geopend heeft.

De mastercard optie wordt aangeboden als aanvullende noodopening voor de Safe Logger Unit.

Noodopening met behulp van een mastercode

Voor de D en DC series kunt u zelf 1-6 verschillende mastercodes programmeren voor noodopening van de safe. Wanneer de safe met een mastercode geopend wordt, worden alle gegevens in het logboek opgeslagen, zodat men altijd de controle heeft over welke mastercode de safe geopend heeft.

De mastercode optie wordt aangeboden als aanvullende noodopening voor de Safe Logger Unit.

Noodopening met behulp van een sleutel

Voor de D, C en DC series kan de safe geleverd worden met een sleutel voor noodopening van de safe. Wanneer de safe met een sleutel geopend wordt, worden alle gegevens in het logboek opgeslagen, zodat men altijd de controle heeft over hoe de safe geopend is.

De sleutel optie wordt aangeboden als aanvullende noodopening voor de Safe Logger Unit en is alleen gebruikelijk voor privé gebruik.