Home

 
 

Rentasafe bied elke verblijfsaccommodatie de mogelijkheid om zonder investeringen een safe ter beschikking te stellen aan hun gasten in bungalows, appartementen, hotelkamers, mobilhomes, chalets of enig ander verblijf. Hiervoor heeft Rentasafe diverse vormen van samenwerking en exploitatie beschikbaar. In een oriënterend gesprek waarin uw wensen ter sprake komen, bekijken we wat voor u accommodatie en ons bedrijf het beste is.

Het Secure DCS systeem wat Rentasafe hiervoor gebruikt is met meer dan 1.000.000 plaatsingen wereldwijd één van de meest geaccepteerde systemen ter wereld. Het Secure DCS systeem is ontworpen met de gedachte een hoge mate van veiligheid te combineren met een zeer comfortabele bediening voor zowel gebruiker als personeel. Het systeem werkt met een gemotoriseerd sluitsysteem en bied de gast de keuze om een persoonlijke code en/of creditcard te gebruiken.

De solide uitgevoerde safes zijn voorzien van een uitleesfunctie. Deze functie blijkt een effectief middel tegen frauduleuze claims waarmee de ondernemer vandaag de dag steeds vaker wordt geconfronteerd. Voor geautoriseerd personeel is het een eenvoudige handeling om in het bijzijn van de gast de laatste bedieningen van de safe te bekijken. Alle openingen en sluitingen worden hierbij zichtbaar, niet alleen van de gast maar ook van het personeel.

Voor meer informatie over Rentasafe, email ons op info@rentasafe.nl.

Laatste Nieuws