Bedieningen

 
 

Alle door Rentasafe te leveren safes kunnen uitgevoerd worden in drie uitvoeringen, de D, C en de DC serie. Hieronder vind u een uitgebreide omschrijving van de diverse series.

Voor meer informatie over de bedieningen, e-mail ons op info@rentasafe.nl.

SERIES D

De D serie safe is simpel door gebruikers te bedienen. De safe werkt met een makkelijke 4-6 cijferige code, door de gast zelf te kiezen. Om de safe te sluiten, moet de gebruiker simpelweg de deur sluiten en een 4-6 cijferige code invoeren en op de "LOCK" toets drukken. De safe sluit nu automatisch en in de display verschijnt "CLOSED". Om de safe te openen moet de gast zijn ingegeven code intoetsen en de safe opent automatisch.

SERIES C

De C serie safe is gebruikersvriendelijk en is te bedienen met de persoonlijke bankpassen. Om de safe te sluiten dient de gebruiker simpelweg de deur sluiten en zijn bankpas door het slot te halen (de safe kan maximaal door twee bankpassen gelijk bediend worden). De safe sluit nu automatisch en in de display verschijnt "CLOSED". Om de safe te openen moet de gebruiker zijn bankpas door het slot halen, het woord "OPEN" verschijnt in het display en de safe wordt geopend.

SERIES DC

De DC serie safes biedt een tweevoudig bedieningssysteem. De gebruiker kan kiezen om de safe te bedienen met de persoonlijke bankpassen of met met een makkelijke 4-6 cijferige code. Om de safe te sluiten dient de gebruiker simpelweg de deur sluiten en zijn bankpas door het slot te halen (de safe kan maximaal door twee bankpassen gelijk bediend worden). De safe sluit nu automatisch en in de display verschijnt "CLOSED". Om de safe te openen moet de gebruiker zijn bankpas door het slot halen, het woord "OPEN" verschijnt in het display en de safe wordt geopend. Als de gebruiker er voor kiest om de safe met een zelf te kiezen 4-6 cijferige code te bedienen, moet om de safe te sluiten de gast simpelweg de deur sluiten en een 4-6 cijferige code invoeren en op de "LOCK" toets drukken. De safe sluit nu automatisch en in de display verschijnt "CLOSED". Om de safe te openen moet de gast zijn ingegeven code intoetsen en de safe opent automatisch.